Akut telefon   98 65 34 56 - døgnvagt. Afregnes altid på stedet eller via mobilpay.

Om os

TRYGHED – SERVICE – KVALITET -> 3 ord der beskriver vores visioner

Siden 2014 har Edwin Linde og Rikke Engelbrecht ejet Dyrlægehuset Støvring og Assentoft Dyreklinik siden 2007. Vi er et team på 3 dyrlæger, en kontorassistent og en studentermedhjælper.

Vi er en blandet landpraksis, der både tager hånd om kvæg, heste og smådyr.
På klinikken i Støvring udfører vi konsultationer, scanninger, røntgenundersøgelser, tandrensninger/-behandlinger og operationer på smådyr. På klinikken i Assentoft har vi aftenkonsultationer for smådyr. Hvis det bliver konkluderet, at der er brug for yderligere behandling som for eksempel tandbehandling eller operationer skal dit dyr med til klinikken i Støvring. Det kan aftales at dyret afleveres på klinikken i Assentoft om morgenen, og en af de ansatte derved kan tage dit dyr med til Støvring og levere det tilbage sidst på eftermiddagen.

Udover smådyrsdelen kører vi også ud til kvægbesætninger – både til akutte tilfælde men også planlagte rådgivningsbesøg. Ligeledes kører vi ud til heste – også akutte tilfælde som for eksempel kolik eller planlagte behandlinger som vaccination og tandraspning.

Desuden har vi et samarbejde med 3 specialister i fodring og ernæring og ser derfor frem til at yde jer den bedste rådgivning indenfor ernæring og sundhed.

Vi ser frem til at byde jer velkommen i Dyrlægehuset Støvring ApS.

Praktiske informationer

På Dyrlægehuset i Støvring udfører vi de opgaver, der ligger udover en almindelig konsultation som tandbehandling, scanninger og røntgenundersøgelser m.m.

I Støvring er det muligt at indlevere sit dyr kl 8:00 og derefter afhente det, når det bliver ringet hjem i løbet af eftermiddagen.
I Assentoft kan det aftales, at man indlevere sit dyr imellem kl 7:00 og 8:00 og derefter medbringer vi det til Dyrlægehuset i Støvring, hvor det her er muligt at lave behandlingen. Vi kan ligeledes tage dyret med tilbage til Assentoft sidst på eftermiddagen, hvor det så er muligt at hente.

Dyrlægehuset i Støvring er åbent man-fre fra kl. 8:00-17:00 og lørdag fra kl 10:00-13:00.
Assentoft Dyreklinik er åben efter forudgående aftale.

Udover ovennævnte tider har vi vagtordning, og derfor har vi telefonen tændt 24 timer i døgnet, eller 365 dage om året. KUN TIL AKUTKALD

Dyrlæge Edwin Linde

Edwin er uddannet dyrlæge i 1996 og har siden 2007 været ejer af Dyrlægehuset Støvring og
Assentoft Dyreklinik.
Edwin har i mange år arbejdet i blandet praksis.

Dyrlæge Steffen S. From

Steffen er uddannet dyrlæge i februar 2019. Han har siden april 2019 været ansat ved Dyrlægehuset Støvring.

I ferieperioder vil Steffen også være at finde i Assentoft Dyreklinik.

Medejer Rikke Engelbrecht

Hun ejer sammen med Edwin Linde Dyrlægehuset Støvring og Assentoft Dyreklinik. Rikke er at finde på de to dyreklinikker flere dagen om ugen, hvor hun har overblikket.

Kontorassistent Vibeke

Vibeke har siden maj været en del af Dyrlægehuset Støvring. Vibeke er ansvarlig for bogholderi, men byder også patienter i klinikken velkommen.