Akut telefon   98 65 34 56 - døgnvagt. Afregnes altid på stedet eller via mobilpay.

Om os

OMSORG –  TRYGHED – EKSPERTISE 

 

Vi er en blandet praksis, der både tager hånd om Hund, kat, kvæg og heste.

På klinikken i Støvring udfører vi konsultationer, scanninger, røntgenundersøgelser, tandrensninger/-behandlinger og operationer på smådyr.

Udover smådyrsdelen kører vi også ud til kvægbesætninger – både til akutte tilfælde men også planlagte rådgivningsbesøg. Ligeledes kører vi ud til heste – også akutte tilfælde som for eksempel kolik eller planlagte behandlinger som vaccination og tandraspning.

Desuden har vi et samarbejde med 3 specialister i fodring og ernæring og ser derfor frem til at yde jer den bedste rådgivning indenfor ernæring og sundhed.

Vi ser frem til at byde jer velkommen i Dyrlægehuset Støvring ApS.

Praktiske informationer

På Dyrlægehuset i Støvring udfører vi de opgaver, der ligger udover en almindelig konsultation som tandbehandling, scanninger og røntgenundersøgelser m.m.

I Støvring er det muligt at indlevere sit dyr kl 8:00 og derefter afhente det, når det bliver ringet hjem i løbet af eftermiddagen.
I Assentoft kan det aftales, at man indlevere sit dyr imellem kl 7:00 og 8:00 og derefter medbringer vi det til Dyrlægehuset i Støvring, hvor det her er muligt at lave behandlingen. Vi kan ligeledes tage dyret med tilbage til Assentoft sidst på eftermiddagen, hvor det så er muligt at hente.

Dyrlægehuset i Støvring er åbent man-fre fra kl. 8:00-17:00 og lørdag fra kl 10:00-13:00.
Assentoft Dyreklinik er åben efter forudgående aftale.

Udover ovennævnte tider har vi vagtordning, og derfor har vi telefonen tændt 24 timer i døgnet, eller 365 dage om året. KUN TIL AKUTKALD

Hos Assentoft dyreklinik har vi åbent for konsultationer og fodersalg efter aftale. Der skal altid foretages tidsbestilling ved konsultationer.

Hos Dyrlægehuset Støvring modtager vi patienter i konsultationen og til operation.

Der er åbent for konsultationer og fodersalg mv. alle hverdage ml. 10-17 og lørdage ml. 10-14.

Der skal altid foretages tidsbestilling ved konsultationer.

Information til ejer en vigtig del i behandlingsforløbet. Derfor bliver du altid sat grundigt ind i dit dyrs forløb og behandling.

 

 

Dyrlæge Edwin Linde

Edwin er uddannet dyrlæge i 1996 og er ejer af Dyrlægehuset Støvring, Assentoft Dyreklinik og Anholt Dyreklinik.

Edwin mange års erfaring fra praksis med både store og små dyr.

Veterinærsygeplejerske Mie Ravn

Mie er uddannet Veterinærsygeplejerske i 2010 og har en bred faglig viden om både smådyr og heste. Mie møder du i Dyrlægehuset Støvring, hvor hun starter dagen med at tage imod patienter til indlæggelse.

Mie er operations sygeplejerske, derudover laver hun blandt andet også tandbehandlinger og laboratorie arbejde.

Medejer Rikke Engelbrecht

Rikke er Edwins hustru og medejer af klinikkerne. Rikke tager imod klienterne i telefonen, hvor hun står klar med råd og vejledning samt tidsbestilling. Rikke har stor faglig ekspertise inden for ernæring og rådgiver om det bedste valg af foder til din hund eller kat.  Rikke har en erhvervs PHD i sundhed og ernæring.

Signe Veggerby Jensen

Signe passer skranken om eftermiddagen i Dyrlægehuset Støvring. Signe står for klinikkens petshop, salg og foder samt udlevering af forudbestilt medicin.